Saturday, January 2, 2010

HAti.....

Yup, cerita seorang lelaki.selalunya tentang benda yang sama.

Kalau lepak dengan kawan-kawan mesti la tengok awek-awek kat keliling.Hm, bila tunjuk awek tu,lawa tapi boyfriend pecah.tengok yang tu pulak awek cun tapi muka ketat je.

Dalam hati aku, kadang-kadang awek yang diorang tunjuk tu tak cun langsung , tapi suka jugak.

Mungkin sebab hati aku dah dimiliki kot. Orangnya tak la cantik sangat.Cuma manis di mata ramai orang. Orangnya tak tinggi sangat , tapi bagi aku ok lah tu. Orang nya tak la hot sangat, tapi suaranya merdu bagi aku.Ahh, seronoknya bila terkenangkan dia.Bila dia happy, aku pun rasa happy sangat.

Tapi aku tau, kitorang takkan dapat bersama. Dia terkenal, comel, baik sangat dengan aku(ngan orang lain tak tau la).
dan suaranya(tak macam budak sekolah ).

Rindunya bila setiap kali teringatkan dia

Dan hari ni , aku terus merindui dia....


(Ya Allah ,cairnya aku)



(comel nya dia ni)

tapi............dia......


(Ernie zakri...memang aku takkan dapat la =( )

5 comments:

anisizatyA.J said...

haha kwn saya benci gila liyana jasmay and lagu c.i.n.t.a dia tu hehe, but yeah shes kinda cute

cik eykameow :) said...

huhuhu , ape ape pown org ckp psl dye. eyka tetap sokong dye dlm industri seni malaysia. dye berbakat kowt.. sumer pakej ! complete! :]

U-Nie_sYa said...

HAHA..i minat dia siyez..

nur cahya said...

i don't care what people said bout her.. but the only thing that i know is, i like her in kami n kami the movie n ponti anak remaja n the latest duhai si pari2..

shuqahoney said...

ohhhhhhh...........minat my sis yeah>>hehehehe