Thursday, February 4, 2010

MY first single....(LAgu bintang@suria)





THis is my first single.

Sorry la tak men elok2
pasni saya akan mainkan semula lagu ni dan nyanyi elok2 and main takde salah.

Yang ni first trial, sebab susah nak buat lirik dia bagi betul-betul ada makna.

LAgu ni bukan pasal cinta tapi kenangan kepada jasa-jasa seorang yang kita sayangi seperti teman-teman kita dan juga orang-orang yang telah pergi meninggalkan kita.

SAya dapat idea untuk lagu ni lepas tengok AJL .Lagu dari Aizat-Pergi

Please jangan compare dengan penyanyi-penyanyi. I am an ordinary people ye. bukan penyanyi to -be


5 comments:

fitri oh fitri said...

wah, hot gila lagu, enroll in my blog, listen to me on piano.

gadis borneo said...

wow...:) nice one..love it....

L.Lawlett said...

@fitri oh fitri-thanks bro.nanti aku gi tengok

@ gadis borneo-lagu ni saya buat sepenuhnya -so merepek la skit
nanti sy post yang lain yang elok punya =)

Aus said...

aiseh
tenet aku slow la..

ISU LELAKI KUAT MERAJUK

Cik Akma said...

it's so nice btw :)