Saturday, February 6, 2010

The first jamming session








Hari ni first day aku main dalam studio.

Yela , selama ni melalak sorang-sorang je dalam bilik tu.Dengan guitar acoustic. Hari ni, hajat aku pun tercapai .

Aku bertolak dalam pukul sebelas macam tu . Then amek Riaz , Ajim and Anas.

Cari punya cari studio semuanya bukak malam je. At last kitorang jumpa juga studio kat BAngi.

Dekat dengan PKNS.


So , ni list lagu yang kitorang try

1.Pieces-Sum 41
2.Fine-Bunkface
3.Mardy BUm-Arctic monkey
4.Bersama semula- ACAB

Tak banyak kan??

Sebab ni kali pertama .Pasni kitorang akan cuba main lebih banyak lagu dan sapa tau mungkin satu hari kitorang rakam lagu-lagu ni .

Doakan =)


Band MEmbers





RIAZ (lead @ second vocalist)





aKU (rythm @ first vocalist)







Ajim(Bass)







Anas ( Drummer)

14 comments:

gurly lyla said...

Gud Luck yea=)

SuFy said...

wahhh....gud2...mesti best..:)

~kuyam~ said...

hahaha...jamming2~

Cik Akma said...

wahh testt sore eh. btw, lagu fine by bunkface beshh eh?

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

perghh tak ajak gua ='(

L.Lawlett said...

@gurly lyla - thanks

@SuFY - camne pun saya peminat lagu-lagu sufy, sufy tau kan

@Kuyam- nape?nak join ke?haha

@Cik Akma - Lagu FIne tu terlalu best
kena cuba dengar

@Rengit- bukan tak nak ajak. aku tak dapat kontek ko la bro.yang len semua dekat2 =)

humaira balkiss said...

wah..
jamming ekh?
msti meriah gila en
x prnh try nk jamming coz sy x berbakat nk ketuk2 alat muzik nieh
haha
n btw,lagu acab bersama semula best.
n gud luck ntuk korng sume encik2 pemuzik :)

maisyara Pot! Pot! said...

best ka jamming??? hehehe..

オテモヤン said...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲

rentan said...

kat plaza alam sentral pon ade studio..siang2 pon bloey..
anyway..gud luck

Irine Nadia MaRceLLo said...

huhuhu..cool gilew!


salam kenal:)

deqyalalink said...

aku sgt suke nyanyi. and suara sedap mcm nyanyi dlm toilet. ahahaha

n a r d indie winkie said...

wow.. rhythm tu. salute la.

sophie said...

suka lagu sum 41 tu!