Tuesday, June 1, 2010

9 Most Annoying Types of People on Facebook


Salam semua, bosan...bosan.....bosan..... . HAHAHA...Saya ambil entri ini dari http://farenova.com, dimana beliau pun ambil dari kawannya, tapi yang pasti sudah ramai membuat entri tentang ini. Mungkin ada yang telah membacanya.

Tapi saya sangat suka melihat illustrasi lukisan serta pandangannya, maka saya kongsikan dengan anda semua tajuk yang menarik tentang 9 Most Annoying Types of People on Facebook atau bila dalam Bahasa Melayunya 9 Jenis Orang Yang Menjengkelkan Dalam Facebook.. Ok jom layan semua


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.




Untuk saya , yang paling saya menyampah ialah The Filterless , sebab orang bukan nya nak tau semua benda yang berlaku dalam hidup kita. That is so annoying.



Jadi <>

5 comments:

datyn said...

best gak post nih..the filterless mmg nyampah..ade gk membe cmni..sabar je la..

~kuyam~ said...

dah pnh baca katun ni sumwhere
hahaha..kelakar :DDD

Cik Akma said...

yeahh agreed. yang pasal org invite psl duit tuu. aku hempukk gak sekor2 jap ag. tayang la duit berjuta dpn akuu. aku rompak jap ag. hehh~

rhapsody LiN said...

haha... funny!
where do u get those pictures??
good job.. ^^

syazwani said...

:D