Sunday, April 25, 2010

I' m BaCk ~~~~~~~~


Hey semua kawan-kawan yang kita suka

Aku baru je selamat menghabiskan peperiksaan akhir (x tau resultnya selamat ke tak) jadi aku ada banyak masa untuk kembali menulis blog kali ni

CUti 3 bulan beb....


Sapa nak join pergi holiday kat Indonesia??? boleh je sediakan tiket flight dengan duit poket.

Aku akan bertolak ke sana 16 hb /5 ni . walaupun sangat-sangatlah malas

kepada KUYAM, Gb dan Me . terima kasih kerana ambil tahu perkembangan blog aku yang tak seberapa ni.

i will try my best to make it look nicer.


apa-apapun, yang menarik akan datang selepas ini . jadi,

TUnggu.......................................



4 comments:

Rozuan Ismail said...

papepon bro..follow la blog aku jugak!!

~kuyam~ said...

most wc~

gadis borneo said...

hehe...welcome back!~

cik eykameow :) said...

hihi welcoem back.